Cacaoceremonie met blauwe lotus “heling wortelchakra” (voor vrouwen)

Cacaoceremonie met blauwe lotus “heling wortelchakra” (voor vrouwen)

Cacao en Blauwe Lotus Ceremonie. De versmelting van deze twee plantmedicijnen zorgt voor een mooie basis voor heling. Cacao is een hartopener. De effecten van Cacao zorgen voor een gevoel van liefde, dankbaarheid, creativiteit en expansie vooral in het hart gebied. De Blauwe Lotus werd in het oude Egypte al gebruikt voor medicinale ceremonies, het heeft een milde ontspannend effect en heeft een positieve invloed op je stemming.

Heling wortelchakra: Ervaar je disbalans in dit chakra?: Je voelt je niet geaard, onstabiel, onzeker, je ervaart angsten. Je hebt misschien de neiging om jezelf niet volledig te accepteren zoals je bent, maar ook het leven niet. Daarnaast kun je een gebrek aan ambities ervaren en geen duidelijk doel voor ogen hebben. Je wortelchakra is jouw basis. Wanneer deze op de juiste manier functioneert dan heb je een goede fundering om op de bouwen. Je bent geaard, voelt je energiek, vol zelfvertrouwen, onafhankelijk en krachtig.  

Tijdens deze ceremonie maken we gebruik van een transformatieprotocol om heling te ervaren in de wortelchakra.

Ervaringen van deelnemers:
“ De sessie heeft me heel veel rust gegeven. Het was zo fijn om dit met deze groep vrouwen te ervaren. Wat een mooie verbinding. Bedankt voor de liefde!”
“ Ik voelde zoveel kracht en zoveel liefde ontstaan tijdens de ceremonie! De dag na de ceremonie stond ik op vol nieuwe energie! Het was zo bijzonder!”
“Wauw, er gebeurde zoveel tijdens de sessie! Het voelt alsof ik 10 kilo lichter ben. Ik weet niet wat ik heb losgelaten, maar ik sta voor mijn gevoel echt veel dichter bij mezelf”
“ Het was zo prachtig mooi!! Wat ben ik toch blij dat ik de stap heb gezet dit aan te gaan en dat ik jou heb leren kennen. Dankjewel!”

Investering voor deze magische sessie vol liefde is 55 euro.

Aanmelden kan via info@transformatiehuiscastricum.nl