Recencies

dit zeggen andere vrouwen over

Vrouwencirkels

{Ik heb erg genoten zondag, je bent een prachtig mens en wat is het toch heerlijk om op deze manier met elkaar verbonden te zijn. Het is echt voedend. Het was inderdaad een intense ervaring en die avond kon ik ook niet goed slapen. De ideeën over de uitbreiding van mijn bedrijf en me volledig op de coaching te richten, bleven maar komen. Ik heb zelfs in bed, onder de dekens om mijn man niet wakker te maken van alles genoteerd qua ideeën, want ze bleven maar komen. Ook best liggen zweten en intens gedroomd. Tevens 2x naar de wc geweest om letterlijk te “ont-lasten”. Klinkt misschien wat vies, maar ik vond het een goed teken. Ik kom zeker nog eens terug!
Kim
{Ik vond de vrouwencirkel weer superfijn! Heerlijk om even onder te dompelen en ik ben een groot fan van cacao geworden. Zo mooi hoe alles dan weer precies past en op z'n plek valt.
Brigit
{Prachtige ervaring afgelopen zondag tijdens de vrouwencirkel. Ik heb er een heel blij gevoel aan overgehouden. Een liefdevol gevoel.Mooie aanvulling op mijn i am reis. Ik wil zeker nogmaals deelnemen aan de vrouwencirkel.
Tessa
{Vandaag heb ik een Vrouwencircel bijgewoond. Na het volgen van het Virtuele maagband-traject was dit het volgende op mijn pad. Er zat oud zeer en verdriet in mijn lijf en daar wilde ik iets aan doen. De ceremonie is bijzonder warm en liefdevol en heel verhelderend. Ik voelde mij er na “opgeruimd van” en dat is heel bevrijdend. Petra is een prachtige vrouw, die je helpt en steunt in moeilijke situaties. Ik kan deze Vrouwenceremonie daarom van harte aanbevelen. Dank je wel voor alles Petra. Jij hebt echt je roeping gevonden in het werk dat je nu doet…
Yvonne
{De vouwencirkels zijn zo fijn! Iedere keer kom ik weer een beetje dichter bij mijn eigen ik, mijn hart en gevoel. Je inspireert mij op mijn weg naar zelfliefde, en mijn zoektocht naar zachtheid en te leven vanuit liefde. Dank je wel daarvoor.
Esther

dit zeggen deelnemers over

Microhike

{Ik vond het begin heel mooi. We werden echt welkom geheten, het zag er prachtig uit, met de kussentjes en de mooie schaal in het midden. Ik vond de cacao ceremonie ook heel bijzonder, de meditatie aan het begin, de tekst die we hoorden. De micro-hike heeft gemaakt dat ik erg goed kon voelen wat ik wel en niet prettig vond / vind. Kortom, ik werd er gevoelige van. Het voelt nu zo dat ik heel goed blijf voelen wat ik wel en wat ik niet wil en daar dan ook naar handel. Wilma
{Het was een hele ervaring en ik ben blij dat ik het meegemaakt heb. Ik wilde al heel lang eens iets met een bewustzijnsverruimend middel doen, maar had er ook angst voor. Die bleek gelukkig onterecht en alleen dat al is winst. Verder heb ik letterlijk een bepaalde een ruimte in mezelf teruggevonden, iets wat te maken heeft met vrijheid. En die draag ik nog steeds in me, heel prettig! Het heeft me de moed gegeven bepaalde knopen door te hakken en met mijn bedrijf een richting te kiezen.
Monique
{Na de micro-hike heb ik meer vertrouwen en op de een of andere manier komt er van alles op mijn pad sindsdien/ Toevallig? Of sta ik er meer voor open en laat ik het meer toe? Het is in ieder geval iets wat mij opvalt 🙂. Ik ging er helemaal blanco in dus ik had verder geen vergelijkingsmateriaal. Ik vond de grootte van de groep perfect. Het creeerde een vertrouwde, veilige omgeving. Ik vond het fijn om eerst even kennis te maken en te landen met elkaar. Ik vond de rapé ceremonie een hele mooie toevoeging op de micro hike. Een super intieme setting op een mooie plek waarbij jullie iedereen ook de ruimte boden om wel of niet iets te nemen. Ik voelde daar echt een diepe connectie met mezelf, met de anderen en met de natuur. Heel bijzonder.
Anne
{De microdosering heeft me direct uit m’n hoofd gehaald, deze staat van zijn is mijn doel. Ik voelde me veilig, welkom, diep verbonden en kon speels genieten met open hart. Puur gewaar zijn: zoals natuurlijke tijd, liefde, humor, ruimte voor creatie. Op de open natuurplek voelde ik zo’n diepe verbinding met elkaar, kan nog steeds terugkeren in gedachten Het aanbod van rapé, het moment om voluit JA tegen te zeggen. Mijn intentie ( diep verdriet loslaten) delen en de rapé van Petra ten diepste ontvangen, magisch. Uitwerking was alsof er gesneden werd in mijn mentale belemmerende overtuigingen. Jullie begeleiding was zo puur, liefdevol, intens en verrassend creatief. Een veilige plek om je thuis te voelen met wat er allemaal was.
Hetty

dit zeggen deelnemers over

Truffelceremonie

{Wauw wat een beleving! Petra, Josje en Thijs zijn er echt voor je om je een onvergetelijke ervaring te laten beleven. De zorg en compassie die ze voor je hebben is warm en voelbaar. De dag zit ook uitstekend in elkaar; van het ontvangst tot en met het vertrek. Van de intentie zetten tot en met de beleving en de avondmaaltijd. Je bent hier in uitstekende handen.
Nico
{De ceremonie heeft mij gebracht dat ik nog meer de controle los kan laten en zien wat er gebeurt als je in vertrouwen ben dat het goed komt. Dit was voor mij de 3e ceremonie en ik kan het je aanraden als je antwoorden wil o.i.d. waar je met je verstand niet bij kan. Ook voor het oplossen en aankijken van emotionele en traumatische ervaringen en voor de gene die met persoonlijke ontwikkeling bezig zijn is dit een mooie en leuke manier om weer verder te komen. Wat erg goed voelde bij binnenkomst was de kleine groep deelnemers en knusse huiskamerachtige setting. Van tevoren kende ik niemand persoonlijke maar dat veranderde vlug en al snel voelde het vertrouwd aan. De muziek tijdens de ceremonie was heel fijn en ondersteunend. Petra , Josje en Thijs zijn ervaren in dat gene wat ze doen en kunnen jou door moeilijke of emotionele of juist door hele mooie ervaringen heen helpen. Ook na afloop samen met elkaar de avondmaaltijd nuttigen en je ervaringen delen die je die dag heb opgedaan is een mooi onderdeel van zo’n ceremonie.

Peter Groot
{De paddenstoelenceremonie heb ik met grote dankbaarheid ervaren, als een cadeau voor mijzelf en de verandering die ik als persoon afgelopen jaar heb gemaakt. Deze reis begon ik als iemand die puur in zijn hoofd zat en uit connectie was met zijn gevoel en lichaam, de eerste mooie stappen heb ik gemaakt tijdens het transformatietraject. De ervaring tijdens de microhike heeft mij letterlijk laten voelen wat mij lichaam allemaal kan; de energie die ik kan laten stromen, in connectie kan staan met mijn medemens, de natuur en alles om mij heen. Tijdens de paddenstoelenceremonie heb ik mij volledig kunnen overgeven aan waar dit prachtige medicijn mij naar toe wilde laten gaan en welke emoties ik daarbij mocht voelen. Deze reis is nog zoveel mooier geworden doordat ik al deze stappen heb mogen zetten samen met Petra, Thijs en de rest van het team.

Jeroen
{Een intens gevoel van dankbaarheid en vertrouwen kwam tot mij tijdens de paddestoelenceremonie waar ik onlangs aan deelnam. In een kleinschalige groep weten Petra, Josje en Thijs een dusdanige veilige bedding te creëren, dat ik volledig de ruimte voelde om mezelf te kunnen en mogen zijn. Zo kon ik met alles wat er was en wat zich verder aandiende, mijn eigen diepe innerlijke reis maken. De intense inzichten die ik heb mogen ontvangen tijdens deze reis blijken nu al zo ontzettend waardevol. Nog niet eerder werd het geheel mij zo duidelijk getoond én gevoeld. Tijdens de ceremonie is er volop aandacht voor jou als deelnemer en heb ik mij tijdens de gehele duur enorm gezien en geliefd gevoeld. Ook na de ceremonie wordt er liefdevolle nazorg geboden waarin alle ruimte is voor het delen van wat het proces met je gedaan hebt en wat je daar eventueel verder nog in nodig hebt. Dank jullie wel lieve mooie begeleiders, voor jullie deskundige en super fijne aanwezigheid en begeleiding.

Claudia Sanna
{Intens dankbaar ben ik voor het prachtige transformatietraject en de plantmedicijnenreis die ik heb mogen maken. Het is wonderlijk hoe snel de positieve, mooie veranderingen plaatsvinden. Elk handvat dat wordt aangeboden is zeer waardevol en je kunt zelf kiezen wat het beste bij je past. Bij mij hadden de zelfhypnose, gecombineerd met de affirmaties en intenties meteen effect op mijn gezondheid en relaties. Dit werd versterkt door de adem- en klankschaaltherapie. De verbinding met gelijkgestemden, voelt als thuiskomen met als klap op de vuurpijl de plantmedicijnenreis, waarbij ik letterlijk de hemel op aarde heb ervaren. Mijn hele omgeving benoemt de verandering in mij, ik straal weer als nooit tevoren. Ik voel me gezegend dat ik Petra, Thijs, Josje heb leren kennen.

Annet Westerbeek

“In de overeenkomsten verbinden wij en van de verschillen leren wij.”