Recencies

dit zeggen andere vrouwen over

Vrouwencirkels

{Ik heb erg genoten zondag, je bent een prachtig mens en wat is het toch heerlijk om op deze manier met elkaar verbonden te zijn. Het is echt voedend. Het was inderdaad een intense ervaring en die avond kon ik ook niet goed slapen. De ideeën over de uitbreiding van mijn bedrijf en me volledig op de coaching te richten, bleven maar komen. Ik heb zelfs in bed, onder de dekens om mijn man niet wakker te maken van alles genoteerd qua ideeën, want ze bleven maar komen. Ook best liggen zweten en intens gedroomd. Tevens 2x naar de wc geweest om letterlijk te “ont-lasten”. Klinkt misschien wat vies, maar ik vond het een goed teken. Ik kom zeker nog eens terug!
Kim
{Ik vond de vrouwencirkel weer superfijn! Heerlijk om even onder te dompelen en ik ben een groot fan van cacao geworden. Zo mooi hoe alles dan weer precies past en op z'n plek valt.
Brigit
{Prachtige ervaring afgelopen zondag tijdens de vrouwencirkel. Ik heb er een heel blij gevoel aan overgehouden. Een liefdevol gevoel.Mooie aanvulling op mijn i am reis. Ik wil zeker nogmaals deelnemen aan de vrouwencirkel.
Tessa
{Vandaag heb ik een Vrouwencircel bijgewoond. Na het volgen van het Virtuele maagband-traject was dit het volgende op mijn pad. Er zat oud zeer en verdriet in mijn lijf en daar wilde ik iets aan doen. De ceremonie is bijzonder warm en liefdevol en heel verhelderend. Ik voelde mij er na “opgeruimd van” en dat is heel bevrijdend. Petra is een prachtige vrouw, die je helpt en steunt in moeilijke situaties. Ik kan deze Vrouwenceremonie daarom van harte aanbevelen. Dank je wel voor alles Petra. Jij hebt echt je roeping gevonden in het werk dat je nu doet…
Yvonne
{De vouwencirkels zijn zo fijn! Iedere keer kom ik weer een beetje dichter bij mijn eigen ik, mijn hart en gevoel. Je inspireert mij op mijn weg naar zelfliefde, en mijn zoektocht naar zachtheid en te leven vanuit liefde. Dank je wel daarvoor.
Esther

dit zeggen deelnemers over

Microhike

{Ik vond het begin heel mooi. We werden echt welkom geheten, het zag er prachtig uit, met de kussentjes en de mooie schaal in het midden. Ik vond de cacao ceremonie ook heel bijzonder, de meditatie aan het begin, de tekst die we hoorden. De micro-hike heeft gemaakt dat ik erg goed kon voelen wat ik wel en niet prettig vond / vind. Kortom, ik werd er gevoelige van. Het voelt nu zo dat ik heel goed blijf voelen wat ik wel en wat ik niet wil en daar dan ook naar handel. Wilma
{Het was een hele ervaring en ik ben blij dat ik het meegemaakt heb. Ik wilde al heel lang eens iets met een bewustzijnsverruimend middel doen, maar had er ook angst voor. Die bleek gelukkig onterecht en alleen dat al is winst. Verder heb ik letterlijk een bepaalde een ruimte in mezelf teruggevonden, iets wat te maken heeft met vrijheid. En die draag ik nog steeds in me, heel prettig! Het heeft me de moed gegeven bepaalde knopen door te hakken en met mijn bedrijf een richting te kiezen.
Monique
{Na de micro-hike heb ik meer vertrouwen en op de een of andere manier komt er van alles op mijn pad sindsdien/ Toevallig? Of sta ik er meer voor open en laat ik het meer toe? Het is in ieder geval iets wat mij opvalt 🙂. Ik ging er helemaal blanco in dus ik had verder geen vergelijkingsmateriaal. Ik vond de grootte van de groep perfect. Het creeerde een vertrouwde, veilige omgeving. Ik vond het fijn om eerst even kennis te maken en te landen met elkaar. Ik vond de rapé ceremonie een hele mooie toevoeging op de micro hike. Een super intieme setting op een mooie plek waarbij jullie iedereen ook de ruimte boden om wel of niet iets te nemen. Ik voelde daar echt een diepe connectie met mezelf, met de anderen en met de natuur. Heel bijzonder.
Anne
{De microdosering heeft me direct uit m’n hoofd gehaald, deze staat van zijn is mijn doel. Ik voelde me veilig, welkom, diep verbonden en kon speels genieten met open hart. Puur gewaar zijn: zoals natuurlijke tijd, liefde, humor, ruimte voor creatie. Op de open natuurplek voelde ik zo’n diepe verbinding met elkaar, kan nog steeds terugkeren in gedachten Het aanbod van rapé, het moment om voluit JA tegen te zeggen. Mijn intentie ( diep verdriet loslaten) delen en de rapé van Petra ten diepste ontvangen, magisch. Uitwerking was alsof er gesneden werd in mijn mentale belemmerende overtuigingen. Jullie begeleiding was zo puur, liefdevol, intens en verrassend creatief. Een veilige plek om je thuis te voelen met wat er allemaal was.
Hetty

dit zeggen deelnemers over

Paddenstoelenceremonie

{Intens dankbaar ben ik voor het prachtige transformatietraject en de plantmedicijnenreis die ik heb mogen maken. Het is wonderlijk hoe snel de positieve, mooie veranderingen plaatsvinden. Elk handvat dat wordt aangeboden is zeer waardevol en je kunt zelf kiezen wat het beste bij je past. Bij mij hadden de zelfhypnose, gecombineerd met de affirmaties en intenties meteen effect op mijn gezondheid en relaties. Dit werd versterkt door de adem- en klankschaaltherapie. De verbinding met gelijkgestemden, voelt als thuiskomen met als klap op de vuurpijl de plantmedicijnenreis, waarbij ik letterlijk de hemel op aarde heb ervaren. Mijn hele omgeving benoemt de verandering in mij, ik straal weer als nooit tevoren. Ik voel me gezegend dat ik Petra, Thijs, Josje heb leren kennen. Annet

“In de overeenkomsten verbinden wij en van de verschillen leren wij.”