Recencies

dit zeggen andere vrouwen over

Vrouwencirkels

{Op zaterdag 6 april heb ik meegedaan met de vrouwencirkel wat een super mooie en magische dag was dat. Ik heb het ervaren als thuiskomen bij jezelf en het gevoel v heel veel liefde te mogen ontvangen. Ik was daar samen met 5 andere mooi vrouwen en we werden liefdevol begeleid door Josje en Petra. Je krijgt bij hun echt het gevoel ze al langer te kennen, echt een warm bad. Ik heb een hele mooie dag ervaren met nieuwe inzichten. Ben heel dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken.
Claudia Schipper
{Vandaag een hele mooie transformatie beleeft samen met 5 andere vrouwen tijdens een vrouwenretreat bij Josje en Petra! Mocht je een volgende stap in je leven willen maken om meer liefde te ervaren vanuit jezelf, is dit het juiste adres.
Erica Schoeman
{Wat een mooie dag van ont-moeten, samen zijn, verbinding, naar binnen keren en transformatie. Het vrouwen retreat, een mix van krachtige technieken en plantmedicijn in lage dosis, dit samen brengt zo veel in beweging. Het samen komen met andere vrouwen doet dit al, maar met de begeleiding van Josje en Petra, gecombineerd met alles wat zij te bieden hebben is dit echt een dag met power. Ik heb de dag ervaren als krachtig, vol zachtheid en liefde, maar ook van intens loslaten en ontvangen van meer van onszelf. Wat een cadeau weer. Dankbaar. 🙏🤍
Annebel Wind
{Ik heb op 6 april deelgenomen aan het vrouwenretreat. Petra en Josje hebben ons, een groepje van 6 vrouwen, begeleid. Het was een ontzettend mooie dag met mooie vrouwen en een liefdevolle begeleiding. Deze dag zat erg mooi in elkaar met een cacao ceremonie gevolgd door een microdosering paddestoelen, een hypnose en wandeling met aansluitend , buiten, het was heerlijk weer, her medicijn rapé. Dit was voor mij een geweldige en mooie en fijne ervaring. In de middag nog een ademsessie. En ook nog verwend met een heerlijke ayurvedische lunch en diner. Kortom een hele fijne dag en alle lof voor Petra en Josje. Ik kijk echt met een heel fijn gevoel terug op deze dag en kan het iedereen aanbevelen dit ook een keer mee te maken.
Diny Verweij
{Ik heb erg genoten zondag, je bent een prachtig mens en wat is het toch heerlijk om op deze manier met elkaar verbonden te zijn. Het is echt voedend. Het was inderdaad een intense ervaring en die avond kon ik ook niet goed slapen. De ideeën over de uitbreiding van mijn bedrijf en me volledig op de coaching te richten, bleven maar komen. Ik heb zelfs in bed, onder de dekens om mijn man niet wakker te maken van alles genoteerd qua ideeën, want ze bleven maar komen. Ook best liggen zweten en intens gedroomd. Tevens 2x naar de wc geweest om letterlijk te “ont-lasten”. Klinkt misschien wat vies, maar ik vond het een goed teken. Ik kom zeker nog eens terug!
Kim
{Ik vond de vrouwencirkel weer superfijn! Heerlijk om even onder te dompelen en ik ben een groot fan van cacao geworden. Zo mooi hoe alles dan weer precies past en op z'n plek valt.
Brigit
{Prachtige ervaring afgelopen zondag tijdens de vrouwencirkel. Ik heb er een heel blij gevoel aan overgehouden. Een liefdevol gevoel.Mooie aanvulling op mijn i am reis. Ik wil zeker nogmaals deelnemen aan de vrouwencirkel.
Tessa
{Vandaag heb ik een Vrouwencircel bijgewoond. Na het volgen van het Virtuele maagband-traject was dit het volgende op mijn pad. Er zat oud zeer en verdriet in mijn lijf en daar wilde ik iets aan doen. De ceremonie is bijzonder warm en liefdevol en heel verhelderend. Ik voelde mij er na “opgeruimd van” en dat is heel bevrijdend. Petra is een prachtige vrouw, die je helpt en steunt in moeilijke situaties. Ik kan deze Vrouwenceremonie daarom van harte aanbevelen. Dank je wel voor alles Petra. Jij hebt echt je roeping gevonden in het werk dat je nu doet…
Yvonne
{De vouwencirkels zijn zo fijn! Iedere keer kom ik weer een beetje dichter bij mijn eigen ik, mijn hart en gevoel. Je inspireert mij op mijn weg naar zelfliefde, en mijn zoektocht naar zachtheid en te leven vanuit liefde. Dank je wel daarvoor.
Esther

dit zeggen deelnemers over

Microhike

{Ik vond het begin heel mooi. We werden echt welkom geheten, het zag er prachtig uit, met de kussentjes en de mooie schaal in het midden. Ik vond de cacao ceremonie ook heel bijzonder, de meditatie aan het begin, de tekst die we hoorden. De micro-hike heeft gemaakt dat ik erg goed kon voelen wat ik wel en niet prettig vond / vind. Kortom, ik werd er gevoelige van. Het voelt nu zo dat ik heel goed blijf voelen wat ik wel en wat ik niet wil en daar dan ook naar handel. Wilma
{Het was een hele ervaring en ik ben blij dat ik het meegemaakt heb. Ik wilde al heel lang eens iets met een bewustzijnsverruimend middel doen, maar had er ook angst voor. Die bleek gelukkig onterecht en alleen dat al is winst. Verder heb ik letterlijk een bepaalde een ruimte in mezelf teruggevonden, iets wat te maken heeft met vrijheid. En die draag ik nog steeds in me, heel prettig! Het heeft me de moed gegeven bepaalde knopen door te hakken en met mijn bedrijf een richting te kiezen.
Monique
{Na de micro-hike heb ik meer vertrouwen en op de een of andere manier komt er van alles op mijn pad sindsdien/ Toevallig? Of sta ik er meer voor open en laat ik het meer toe? Het is in ieder geval iets wat mij opvalt 🙂. Ik ging er helemaal blanco in dus ik had verder geen vergelijkingsmateriaal. Ik vond de grootte van de groep perfect. Het creeerde een vertrouwde, veilige omgeving. Ik vond het fijn om eerst even kennis te maken en te landen met elkaar. Ik vond de rapé ceremonie een hele mooie toevoeging op de micro hike. Een super intieme setting op een mooie plek waarbij jullie iedereen ook de ruimte boden om wel of niet iets te nemen. Ik voelde daar echt een diepe connectie met mezelf, met de anderen en met de natuur. Heel bijzonder.
Anne
{De microdosering heeft me direct uit m’n hoofd gehaald, deze staat van zijn is mijn doel. Ik voelde me veilig, welkom, diep verbonden en kon speels genieten met open hart. Puur gewaar zijn: zoals natuurlijke tijd, liefde, humor, ruimte voor creatie. Op de open natuurplek voelde ik zo’n diepe verbinding met elkaar, kan nog steeds terugkeren in gedachten Het aanbod van rapé, het moment om voluit JA tegen te zeggen. Mijn intentie ( diep verdriet loslaten) delen en de rapé van Petra ten diepste ontvangen, magisch. Uitwerking was alsof er gesneden werd in mijn mentale belemmerende overtuigingen. Jullie begeleiding was zo puur, liefdevol, intens en verrassend creatief. Een veilige plek om je thuis te voelen met wat er allemaal was.
Hetty

dit zeggen deelnemers over

Truffelceremonie

{Ik vond de paddenstoelenceremonie echt geweldig! Ik vind het echt een aanrader. Ik ging er met een bepaalde intentie heen, maar stond er ook open in. Ik heb tijdens de reis veel inzichten gekregen en ben deze nu aan het integreren. Ik vond de begeleiding heel goed, complimenten aan alle jullie alle drie. Jullie stralen zoveel liefde, rust en respect uit naar ons.
Ilse Hostee
{Mijn eerste ervaring met het plantenmedicijn was op 5 mei. Met mijn dochter en schoonzoon. De voorbereiding en adviezen vanuit het transformatiehuis zijn duidelijk en met zorg samengesteld. En bij vragen vooraf kan je altijd contact opnemen, zodat je goed voorbereid de dag kan starten. We werden hartelijk ontvangen door de 3 begeleiders Josje Petra en Thijs. De groep van 8 personen werd verder uitgelegd hoe de dag kan verlopen. Er werd gevraagd wat je intentie was voor deze dag. Na de voorbereiding en het drinken van het planten medicijn heb ik een hele mooie innerlijke reis mee gemaakt. En waar er emotionele verbindingen waren waren de 3 begeleiders er voor je om door (pijn) stukken heen te helpen. De muziek draagt ook bij om in de sfeer te komen. Het gezamenlijk eten was een hele mooie afsluiting van de dag. Voor een ieder is de reis een persoonlijke ervaring. Die van mij was heel mooi.
Henk-Jan Spaander
{Wauw wat een beleving! Petra, Josje en Thijs zijn er echt voor je om je een onvergetelijke ervaring te laten beleven. De zorg en compassie die ze voor je hebben is warm en voelbaar. De dag zit ook uitstekend in elkaar; van het ontvangst tot en met het vertrek. Van de intentie zetten tot en met de beleving en de avondmaaltijd. Je bent hier in uitstekende handen.
Nico
{De ceremonie heeft mij gebracht dat ik nog meer de controle los kan laten en zien wat er gebeurt als je in vertrouwen ben dat het goed komt. Dit was voor mij de 3e ceremonie en ik kan het je aanraden als je antwoorden wil o.i.d. waar je met je verstand niet bij kan. Ook voor het oplossen en aankijken van emotionele en traumatische ervaringen en voor de gene die met persoonlijke ontwikkeling bezig zijn is dit een mooie en leuke manier om weer verder te komen. Wat erg goed voelde bij binnenkomst was de kleine groep deelnemers en knusse huiskamerachtige setting. Van tevoren kende ik niemand persoonlijke maar dat veranderde vlug en al snel voelde het vertrouwd aan. De muziek tijdens de ceremonie was heel fijn en ondersteunend. Petra , Josje en Thijs zijn ervaren in dat gene wat ze doen en kunnen jou door moeilijke of emotionele of juist door hele mooie ervaringen heen helpen. Ook na afloop samen met elkaar de avondmaaltijd nuttigen en je ervaringen delen die je die dag heb opgedaan is een mooi onderdeel van zo’n ceremonie.

Peter Groot
{De paddenstoelenceremonie heb ik met grote dankbaarheid ervaren, als een cadeau voor mijzelf en de verandering die ik als persoon afgelopen jaar heb gemaakt. Deze reis begon ik als iemand die puur in zijn hoofd zat en uit connectie was met zijn gevoel en lichaam, de eerste mooie stappen heb ik gemaakt tijdens het transformatietraject. De ervaring tijdens de microhike heeft mij letterlijk laten voelen wat mij lichaam allemaal kan; de energie die ik kan laten stromen, in connectie kan staan met mijn medemens, de natuur en alles om mij heen. Tijdens de paddenstoelenceremonie heb ik mij volledig kunnen overgeven aan waar dit prachtige medicijn mij naar toe wilde laten gaan en welke emoties ik daarbij mocht voelen. Deze reis is nog zoveel mooier geworden doordat ik al deze stappen heb mogen zetten samen met Petra, Thijs en de rest van het team.

Jeroen
{Een intens gevoel van dankbaarheid en vertrouwen kwam tot mij tijdens de paddestoelenceremonie waar ik onlangs aan deelnam. In een kleinschalige groep weten Petra, Josje en Thijs een dusdanige veilige bedding te creëren, dat ik volledig de ruimte voelde om mezelf te kunnen en mogen zijn. Zo kon ik met alles wat er was en wat zich verder aandiende, mijn eigen diepe innerlijke reis maken. De intense inzichten die ik heb mogen ontvangen tijdens deze reis blijken nu al zo ontzettend waardevol. Nog niet eerder werd het geheel mij zo duidelijk getoond én gevoeld. Tijdens de ceremonie is er volop aandacht voor jou als deelnemer en heb ik mij tijdens de gehele duur enorm gezien en geliefd gevoeld. Ook na de ceremonie wordt er liefdevolle nazorg geboden waarin alle ruimte is voor het delen van wat het proces met je gedaan hebt en wat je daar eventueel verder nog in nodig hebt. Dank jullie wel lieve mooie begeleiders, voor jullie deskundige en super fijne aanwezigheid en begeleiding.

Claudia Sanna
{Intens dankbaar ben ik voor het prachtige transformatietraject en de plantmedicijnenreis die ik heb mogen maken. Het is wonderlijk hoe snel de positieve, mooie veranderingen plaatsvinden. Elk handvat dat wordt aangeboden is zeer waardevol en je kunt zelf kiezen wat het beste bij je past. Bij mij hadden de zelfhypnose, gecombineerd met de affirmaties en intenties meteen effect op mijn gezondheid en relaties. Dit werd versterkt door de adem- en klankschaaltherapie. De verbinding met gelijkgestemden, voelt als thuiskomen met als klap op de vuurpijl de plantmedicijnenreis, waarbij ik letterlijk de hemel op aarde heb ervaren. Mijn hele omgeving benoemt de verandering in mij, ik straal weer als nooit tevoren. Ik voel me gezegend dat ik Petra, Thijs, Josje heb leren kennen.

Annet Westerbeek

dit zeggen andere vrouwen over

Transformatietraject

{Het transformatietraject is zo een bijzondere reset geweest voor mij! Het is een cadeau voor iedereen! Ik voel aan alles dat er een enorme shift op komst is en dit alles omdat ik weer dichterbij mijn core ben gekomen. Na de ademhaling sessie tijdens het traject heb ik bijvoorbeeld geen last meer gehad van mijn darmen. Daarnaast zit ik weer vol ideeën voor de toekomst en mijn manifestaties en visualisaties zijn zo voelbaar! Volgens mijn human design ga ik vanaf mijn 50e écht shinen...ik wist nooit zo goed wat ik mij daarbij moest voorstellen...en nu...7 maanden voor mijn 50e verjaardag denk ik....waaaaauw....bring it ON!:) Het gaat dus goed! Heel bewust bezig zijn met mijn droomleven in combinatie met de hypno-sessies en het protocol heeft de boel weer flink in beweging gebracht. Ik voel mij heel goed en durf met veel meer zachtheid in te voelen op 'minder of niet goed'. Het transformatiehuis is een plek waar ik naartoe blijf terugkeren. Je bent een heel fijn en puur mens, ik heb mij heel veilig, vertrouwd en welkom gevoeld, ook in groepsvorm:) dank dat je mij de kracht daarvan hebt laten ervaren.
Miriam Timas
{Allereerst mijn ontzettende waardering naar jou. Ik voel me erg prettig bij je en bewonder hoe krachtig, inspirerend en zelfverzekerd jij bent als persoon. Een prachtig huis met bijzondere initiatieven om mensen te helpen een betere versie van zichzelf te zijn. Het transformatietraject was voor mij super waardevol. Ik heb veel nieuwe handvatten gekregen om zelf door te ontwikkelen. Veel meer bewustwording en een groot gevoel an dankbaarheid. De benadering van de psyche is hier heel anders dan in het reguliere circuit. Mind/body connection in samenwerking met planmedicijnen. Heel mooi dat jullie dit combineren in het traject en de sessies. Je krijgt hier een vertrouwelijk, goed gevoel met fijne, warme mensen. Super bedankt voor alles
Thijs
{Ik kijk terug op een heel mooi en bijzonder transformatietraject. Met een paar donkere stukken en heel veel warme lichtpuntjes. Ik heb veel in mijn lichaam aangeraakt en processen aangewakkers. Ik ben zeker nog niet waar ik wil zijn, maar dit is een mooie eerste stap. Ook met de groep vond ik het fijn om te delen en herkennins te hebben. dat is niet de enrige ben met donkere stukken in mijn leven. Ik ben die donkere stukken meer gaan omarmen. Transformatiehuis Castricum is een hele fijne plejk, je wordt geaccepteert zoals je bent. Je ontvangt veel licht en liefde hier. Ik vind het fijn dat ik als jongste van de groep (24) deel uit maakte van dit traject. En ik hoop dat veel meer jongvolwassene dit durven aan te gaan.
Kim Gijzen
{Dit traject heeft me meer innerlijke rust gebracht in mijn leven. Ik heb nieuwe tools geleerd om dichtbij mezelf te zijn en mijn emoties te reguleren. Ik heb mooie inzichten gekregen en bepaalde angsten los kunnen laten en ervaar nu meer zelfliefde. Ik ervaar meer belans in mijn leven en kracht om de moeilijke tijd waar ik nu inzit door de komen. Petra is een fijne, kalme en liefdevolle vrouw. Dankjewel! To-linh
To-linh
{Ik raad iedereen het transformatietraject aan die aan zichzelf wilt werken of iets in zijn/haar leven wilt veranderen. De sessies die petra geeft hebben een diepgaande werking. De fijne setting biedt geborgenheid en veiligheid. Superfijne begeleiding. Erg liefdevol en professioneel. Radka
Radka
{Het traject heeft me zoveel rust gebracht! Ik heb emoties los kunnen laten, het heeft me inzichten gegeven. Het waren echt momenten voor mezelf. Vooral de cacaoceremonie en de verbonden ademsessie waren voor mij heel mooi en waardevol. Ik zou dit traject zeker aanraden. Petra je bent een lieve en mooie vrouw. Ik ben blij dat ik dit bij jou heb mogen doen. Dankjewel daarvoor. Bianca
Bianca
{Door dit traject merk ik dat blokkades die ik ervaarde (angst om in het openbaar te spreken, bang om actie te ondernemen, angst om het fout te doen) hierin veel in gang is gezet. Ik begon te geloven in mogelijkheden waarvan ik voorheen toch echt niet geloofde dat dit voor mij kon! Ik voel nu wel dat ik het kan. En dat ik mijn dromen kan realiseren! Ik ervaar meer zelfvertrouwen, ik zet stappen. Ik voel me rustiger. Meer gegrond en in mijn lichaam aanwezig. Ik zou dit traject zeker aanraden. Het is toegankelijk, het voelt veilig. Het zet veel in beweging en het brengt je waar jij klaar voor bent. Het voelt als een kernpunt wat geraakt wordt. De veranderingen zijn echt heel diep gemaakt en het voelt heel blijvend. Als iets wat nu nog verder gaat groeien, bloeien en zijn vruchten afwerpen. Doen! Dankjewel lieve Petra Annebel
Annebel
{Het traject maakt mij nieuwsgierig naar wat er allemaal nog meer mogelijk is voor mij. Welke onbenutte mogelijkheden er verstopt zijn en welke groei ik kan doormaken. De sessies zijn zo waardevol geweest voor mij. Ik ervaarde voor het traject angsten die steeds naar boven kwamen en die mij ‘s nachts wakker hielden, maar die zijn nu onbereikbaar geworden. Dat is toch wel heel bijzonder! De sessies waren veilig en voelde liefdevol. Dankjewel Petra. Astrid
Astrid
{Lieve Petra, dankjewel voor de aandacht en de nieuwe inzichten die je mij gegeven hebt. Het traject heeft me vooral veel rust gebracht in mijn gezin. De rust geeft mij ook weer de kans om meer liefde te geven. Ik ben weer een stukje dichter bij mezelf gekomen. Het hebben van een ochtendroutine, wat onderdeel is van dit traject, kan ik echt iedereen aanraden! Marloes
Marloes
{Ik heb de sessies als heel positief beleefd. Het is iedere keer een cadeautje voor mezelf als ik in de praktijk kom. De sessies komen echt binnen en brengen je naar plekken in jezelf die je niet als vanzelfsprekend ziet. Ik kom altijd heel blij en positief thuis als ik bij Petra ben geweest. Ik vind het dan ook jammer dat het traject weer afgelopen is. Petra is een hele lieve en kundige vrouw. Ik voel me heel prettig bij haar. De ruimte waar de sessies gegeven worden is ook heel fijn. Ik raad Petra zeer aan, ik hoop ik de toekomst nog meerdere sessies bij haar te mogen ontvangen. Dankjewel Petra. Diana
Diana

dit zeggen andere vrouwen over

Stoppen met roken

{Ik ben nog steeds een happy niet roker! Ik heb inmiddels al aan een paar rokers naar jou doorverwezen!
Arina
{Ben nog steeds een gelukkige niet-roker! Juni alweer een jaar, zeg…Plus het kost me geen enkele moeite.
Erica
{Vol trots kan ik zeggen dat ik geen sigaret meer heb aangeraakt😍 en ben super blij.Wat ben ik blij dat jij me zo goed geholpen hebt na zoveel jaar roken is het me gelukt .Straks 1 jaar gestopt .en dat er nog vele jaren mogen volgen.
Marloes
{Hierbij wil ik je bedanken, voor je inzet, om mij van het roken af te helpen!Ik heb nog steeds geen peuk aangeraakt. En dat na 50 jaar roken! Voel me stukken beter nu!
Richard
{Het niet roken loopt bijzonder fijn, af en toe is er een korte gedachte, maar die is enkel als achtergrond ruis aanwezig “oja, ik was gestopt”- het voelt alsof ik al tijden niet rook.
Peter
{Ik stond sceptisch tegenover de stoppen met roken sessie, maar het werkt echt! Ik ben overtuigd. De eerste dagen had ik af en toe een lastig moment door het ontgiftingsproces, maar nu is het heel goed. Ik vind het heel fijn dat ik nu een niet-roker ben en ben je ontzettend dankbaar voor je hulp! Je bent een prettig mens! Dankjewel Petra.
Jaqueline
{Er was altijd een reden om te roken. Bij stress, verveling, om dingen te vieren. En alles daar tussenin! Maar ik wilde gezond zijn. Lucht. Voor mezelf, maar ook voor mijn gezin. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Wel emotioneel, maar vooral doeltreffend.Hoe was het de eerste dagen na het stoppen en hoe is het nu? De eerste dagen had ik al direct geen moeite met het stoppen. Ik gebruikte wel regelmatig het 'ankertje' op de momenten waar ik voorheen uit gewoonte een sigaret opstak.Ik zou de stoppen met roken sessie zeker aanraden. En dat heb ik ook al gedaan 😉 Ik heb voorheen vaak geprobeerd te stoppen. Het voelde dan echt als knokken, vechten tegen mezelf. Met hypnose had ik het idee dat ik niet meer aan het vechten was. Ik was een team met mezelf en samen wilden we niet meer roken.
Esther
{Ik vond de sessie heel prettig, ook best wel intens, maar op een goede manier de eerste dagen gingen goed, tot 4 dagen, toen was het koningsdag, daar had ik het echt even zwaar. Maar uiteindelijk niet gerookt en ook nooit meer een sigaret aangeraakt 🙂 Ik zou de stoppen met roken sessie zeker weten aanraden! ik had al verschillende manieren geprobeerd, geen was succesvol en/of met zo weinig moeite Ik ben echt zo verbaasd dat de hypnose heeft gewerkt. Ik vind je andere behandelingen ook erg interessant. Dus wie weet tot ooit! (als de tijd rijp is;-))
Marijn
{Ik vond de stoppen met roken sessie zeer relaxed en een onwaarschijnlijk makkelijk gebleken manier om te stoppen. Vanaf het moment dat ik bij jou naar buiten liep, voelde ik me als een niet-roker. Nog steeds..het doet me niets als we met vrienden aan het borrelen zijn en iedereen rookt. Soms heb ik sigaretten in mijn tas, gekocht voor mijn vader, die ik dan weer vergeet te geven…het doet me niets. Voor mij bleek het een onwaarschijnlijk makkelijke manier om te stoppen. Sindsdien is er een mind-set gewijzigd. Ik zie mezelf niet als een ex-roker, maar als een niet-roker.. Het lijkt of ik geen enkele herinnering heb aan mijn rokend verleden. Heel bijzonder.
Erica
{Ik vond de hypnosesessie fantastisch! De eerste 2 dagen na het stoppen met roken had ik het even lastig, maar nu is het alsof ik nog nooit gerookt heb, super blij dat ik deze stap heb genomen.
S

“In de overeenkomsten verbinden wij en van de verschillen leren wij.”