Team

Petra Niemeijer

Oprichtster Transformatiehuis Castricum
Hypnotherapeut, energiewerker, facilitator plantmedicijnreizen

Petra ondersteunt jou op liefdevolle wijze om krachtige stappen te maken in jouw zelfontwikkeling. Als hypnotherapeut en energetisch werker helpt ze jou met stoppen met roken, afvallen, transformatietrajecten en vrouwencirkels.
Haar grote passie is haar werk met plantmedicijnen. Zij begeleidt dan ook verschillende ceremonies waarin je met behulp van de plantmedicijnen diepgaande transformaties kunt ervaren.

www.hypnotherapiecastricum.nl

06 20805025

Thijs Niemeijer

Huismeester en ceremoniebegeleider

Bij het oprichten van Transformatiehuis Castricum heeft Thijs een groot aandeel gehad. Als huismeester zorgt hij ervoor dat alle klussen in en rond het huis gedaan worden die bijdrage aan het moeiteloos verlopen van alle activiteiten die zich afspelen. Naast zijn werk als huismeester is Thijs begeleider bij de verschillende plantmedicijn ceremonies die plaatsvinden binnen het huis. Zijn krachtige aanwezigheid zet op een liefdevolle manier veel in beweging.

Josje Vogelezang

ADEMCOACH, HYPNOTHERAPEUT & CEREMONIEBEGELEIDER

Josje is van nature een optimist, vrolijk en enthousiast dat ze jou mag helpen. Ze weet dat jij alles in je hebt om jouw probleem op te lossen en helpt jou op een liefdevolle manier die oplossing te vinden.

Hypnose
Josje brengt jou in een diepe staat van ontspanning waardoor jullie door problemen heen kunnen werken in jouw onderbewuste. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verminderen van stress en spanning, stoppen met roken, verbeteren van je zelfvertrouwen of loslaten van oude (vervelende) gewoonten. En wees gerust, jij hebt écht de volledige controle tijdens de sessies.

Plantmedicijnen
Ook werkt zij graag met plantmedicijnen. Tijdens verschillende ceremonies (innerlijke reizen) zorgt zij voor een veilige bedding zodat jij je in vertrouwen kan overgeven aan je proces en persoonlijke groei.

Ademcoaching
Ademhalen doen wij allemaal maar de manier waarop wij dat doen heeft een enorme impact op hoe wij in het leven staan. Een verstoorde ademhaling kan zorgen voor bijvoorbeeld depressie, angstaanvallen, vermoeidheid en ga zo maar door. Josje helpt jou door middel van verbonden ademhaling je energiestroom en emotionele heling te bevorderen.

Josje verzorgt ademcirkels in het Transformatiehuis Castricum. Wil je weten wanneer? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief of hou de agenda van Transformatiehuis Castricum in de gaten.

Tel.: 06 19 50 69 84
Mail: info@gokaia.nl
Site: www.gokaia.nl

Kay Bezemer

HSP Begeleider

Kay Bezemer is gecertificeerd HSP begeleider bij Fijn!gevoelig. Hoewel de naam van mijn praktijk Fijn!gevoelig is, kan lang niet iedereen van zichzelf zeggen dat het fijn is gevoelig te zijn.

Met heel veel plezier begeleid Kay volwassenen, kinderen en hun ouders bij het vinden van hun eigen manier waarop zij om willen gaan met hun sensitiviteit.

Ezels en honden ondersteunen Kay in zijn werk. De dieren spiegelen heel goed wat er bij jou van binnen gebeurt. Door daar naar te kijken en te werken aan je innerlijke houding kun je grote stappen maken in je mogelijkheid tot effectief en sensitief leidinggeven in de breedste zin van het woord.

https://fijn-gevoelig.nl

Anneke Breedveld

Anneke Breedveld

Docent vipassana-meditatie

Na haar eigen kennismaking met een meditatiemethode ervaarde Anneke meer helderheid, vriendelijkheid en mededogen ontstaan naar mijzelf en naar anderen. Dit leert zij nu andere door vipassana meditatie. Vipassana meditatie leert je tot rust te komen te midden van alle omstandigheden, zelfs die welke moeilijk, pijnlijk of verwarrend zijn.
Je kunt elke dinsdagavond om 19.00 uur bij Anneke terecht voor een meditatie avond.

https://simsara.nl/castricum

Anneke Breedveld

Marije

Klankhealing, coaching, welzijn

Marije werkt met jou samen om je met meer ontspanning, plezier en creativiteit door het leven te bewegen. Ze weet ruimte en aandacht voor jou en je lichaam te creëren door de verschillende technieken die ze in kan zetten. Met zachte aanrakingen zoals bij een Access Bars sessie of buikmassage, dans en de helende klanken van klankschalen, nodigt ze je uit in verbinding te zijn met je lichaam en je ware zelf. Wat vast zit kan in beweging komen, waardoor er ruimte ontstaat voor groei en verandering. Bewust-Zijn en nieuwe mogelijkheden kunnen zich zo voor je openen.

Marije verzorgt o.a. klankhealingavonden. Laat je mee voeren in diepe ontspanning met helende klanken en trillingen.

Marijesamuels@gmail.com
Marijesamuels.wordpress.com

Anneke Breedveld

Sam Borst

Virtual Assistant en Tantra teacher

Als Virtual Assistant werkt Sam voor ondernemers die beseffen dat je verder komt als je het samen doet.
Ze biedt structurele ondersteuning of kan je helpen bij het maken van een website, e-mailcampagne of online leeromgeving.
Bekijk de website voor de mogelijkheden en meer informatie: https://samborst.nl

Daarnaast begeleidt Sam vrouwen naar meer zelfliefde. Door gebruik te maken van tantra, meditatie, beweging, ademhaling en energie kom je weer meer in contact met je lijf, je gevoel, vrouwelijkheid en levensenergie. 
https://selflof.nl 
info@selflof.nl