Team

Petra Niemeijer

Oprichtster Transformatiehuis Castricum
Hypnotherapeut, energiewerker, facilitator plantmedicijnreizen

Petra ondersteunt jou op liefdevolle wijze om krachtige stappen te maken in jouw persoonlijke transformatie. Dit doet zij door een combinatie van o.a. van trance (hypnose) enenergiewerk. Daarnaast is haar grote passie het werk met plantmedicijnen. In het huis begeleid zij verschillende ceremonies waarin jij met behulp van de kracht van de plantenmedicijnen diepgaande transformaties kunt ervaren.

www.hypnotherapiecastricum.nl

06 526 88 639

Thijs Niemeijer

Huismeester en ceremoniebegeleider

Bij het oprichten van Transformatiehuis Castricum heeft Thijs een groot aandeel gehad. Als huismeester zorgt hij ervoor dat alle klussen in en rond het huis gedaan worden die bijdrage aan het moeiteloos verlopen van alle activiteiten die zich afspelen. Naast zijn werk als huismeester is Thijs begeleider bij de verschillende plantmedicijn ceremonies die plaatsvinden binnen het huis. Zijn krachtige aanwezigheid zet op een liefdevolle manier veel in beweging.

Josje Vogelezang

Hypnotherapeut

Josje is van nature een optimist, vrolijk en enthousiast dat ze jou gaat helpen. Ze gelooft erin dat jij alles al in je hebt om jouw probleem op te lossen, maar je weet simpelweg alleen nog niet hoe. Ze richt zich graag op jouw angst en paniekaanvallen, geeft een boost aan je zelfacceptatie of helpt je als je vast zit in je leven. Door middel van hypnose zorgt zij ervoor dat jij binnen 3 – 6 sessies weer gelukkiger in het leven kunt staan.

Tel. 06 19 50 69 84

E-mail: info@gokaia.nl

Sandra Klous

Sandra Klous

CranioSacraal Therapeut en Holistisch Fysiotherapeut

Sandra werkt als therapeut met het bindweefsel (de fascie). Ze begeleidt jou op intuÏtieve, zachte en doeltreffende wijze door haar uitnodigende handen in te zetten. Hiermee krijgt jouw lijf de kans aan jou te laten zien wat je nodig hebt om te herstellen; opgeslagen blokkades komen vrij. Je maakt hierbij gebruik van het zelfhelend vermogen van je lichaam en je eigen(wijs)heid. Sandra’s krachtige eigenschap is haar echtheid. Dit stelt haar in staat naar haar gevoel, intuïtie en haar handen te luisteren.

https://www.craniotherapeuten.nl
06 19 61 41 41

Anneke Breedveld

Anouk 

Orthomoleculair Voedingsadviseur. Hormoon Coach. Hormoon Boost WandelCoach.

Anouk is orthomoleculair voedingsadviseur, Hormoon Coach en Hormoon Boost wandelCoach. Graag leert zij jou, aangepast aan jouw eigen situatie, hoe je goed voor jezelf kan zorgen. Zij kijkt samen met jou hoe jij ervoor kan zorgen dat je weer in balans komt. Ik maak gebruik van een hormonale analyse en ik werk met de healthscan met als doel je sub gezondheid te meten. Ook bloedtesten om je cel gezondheid te meten en bloedtesten voor de vitamine D zijn mogelijk.

Op woensdag middag is Anouk aanwezig in het Transformatiehuis en wandelt zij samen met kleine groepjes een Hormoon Boost wandeling. Een Hormoon Boost Wandeling is een combinatie van wandelen, spierverstevigende en ontspannende oefeningen. Je ervaart welke effecten trainen, ademhaling en ontspanning hebben op de hormoonhuishouding.
Op vrijdagmiddag is Anouk aanwezig in het Transformatiehuis en kun je bij haar een afspraak maken als je tegen hormonale klachten aanloopt.

www.anoukcoacht.nl

Anneke Breedveld

Anneke Breedveld

Docent vipassana-meditatie

Na haar eigen kennismaking met een meditatiemethode ervaarde Anneke meer helderheid, vriendelijkheid en mededogen ontstaan naar mijzelf en naar anderen. Dit leert zij nu andere door vipassana meditatie. Vipassana meditatie leert je tot rust te komen te midden van alle omstandigheden, zelfs die welke moeilijk, pijnlijk of verwarrend zijn.
Je kunt elke dinsdagavond om 19.00 uur bij Anneke terecht voor een meditatie avond.

https://simsara.nl/castricum

Anneke Breedveld

Karlijn Roos-van den Berg

ACT coach en cacao ceremonie begeleider. Gespecialiseerd in rouw.

Karlijn is opgeleid in ACT (Acceptance & Commitment Therapy).
In haar eigen zoektocht naar haar plek op deze wereld ontdekte zij 2 dingen:
1. Dat je via ACT je veerkracht vergroot.
2. Dat cacao verzacht en je hart opent.
In haar werk combineert zij de principes van ACT met de helende werking van cacao. 1:1 tijdens een inspirerende wandeling in de natuur, of ceremonieel in een cirkel.

Het liefst werkt zij met het thema rouw. Wanneer je de dood omarmt leef je pas écht.
Karlijn slaat voor jou graag een brug tussen hoofd en hart. Tussen gedachten en gevoelens. Zij weet als geen ander hoe belangrijk het is om die 2 werelden met elkaar te verbinden.

www.ruimtevoorliefde.nl

Anneke Breedveld

Sam Borst

Virtual Assistant

Als Virtual Assistant werkt Sam voor ondernemers die beseffen dat je verder komt als je het samen doet.
Ze biedt structurele ondersteuning of kan je helpen bij het maken van een website, e-mailcampagne of online leeromgeving.

Bekijk de website voor de mogelijkheden en meer informatie: https://samborst.nl