Selecteer een pagina

Team

Petra Niemeijer

Oprichtster van het Transformatiehuis

Petra werkt als Hypnotherapeut en als Transformatief Coach in het huis. Petra haar kracht is het samenbrengen van mensen. Door te werken in groepsverband creëert zij een krachtig veld waarbinnen verschillende problemen eenvoudig oplossen. Als Transformatief coach begeleid Petra jou op holistische wijze naar de meest authentieke versie van jou. Daarnaast kun je bij Petra terecht om moeiteloos te stoppen met roken en af te vallen met behulp van Hypnotherapie.

www.hypnotherapiecastricum.nl

06 526 88 639

Richard Verdegaal

Hypnotherapeut en Ademcoach

Richard begeleidt jou in het creëren van meer bewustwording en positieve verandering van je problematiek op fysiek, mentaal als emotioneel vlak.

Door belemmerende overtuigingen te veranderen en ongezonde leefpatronen los te laten, pak je de controle terug over je leven.

We gaan samen aan de slag te gaan met thema’s zoals o.a:
stress- en energiebalans, zelfvertrouwen, negatief zelfbeeld.

Richard verzorgt ook individuele sessies voor stoppen met roken en virtuele maagband trajecten.

Voor iedereen die de verbinding met zichzelf even kwijt is.


https://riminds.nl/contact/

Sandra Klous

Sandra Klous

CranioSacraal Therapeut en Holistisch Fysiotherapeut

Sandra werkt als therapeut met het bindweefsel (de fascie). Ze begeleidt jou op intuÏtieve, zachte en doeltreffende wijze door haar uitnodigende handen in te zetten. Hiermee krijgt jouw lijf de kans aan jou te laten zien wat je nodig hebt om te herstellen; opgeslagen blokkades komen vrij. Je maakt hierbij gebruik van het zelfhelend vermogen van je lichaam en je eigen(wijs)heid. Sandra’s krachtige eigenschap is haar echtheid. Dit stelt haar in staat naar haar gevoel, intuïtie en haar handen te luisteren.

https://www.craniotherapeuten.nl
06 19 61 41 41

Marieke Kuilman

Jim Boersen

Hypnotherapeut

Jim helpt jou als therapeut het beste uit jezelf te halen. Door zijn kennis en persoonlijke achtergrond in te zetten helpt hij jouw effectief bij het behandelen van onbegrepen lichamelijke klachten (SOLK) en het verbeteren van jouw sportprestaties. Daarnaast kun je bij Jim terecht wanneer je angsten of depressie ervaart om hier middels een (relatief kort) behandeltraject verlichting in te vinden.

https://mentaalmaximaal.nl 

Anneke Breedveld

Anneke Breedveld

Docent vipassana-meditatie

Na haar eigen kennismaking met een meditatiemethode ervaarde Anneke meer helderheid, vriendelijkheid en mededogen ontstaan naar mijzelf en naar anderen. Dit leert zij nu andere door vipassana meditatie. Vipassana meditatie leert je tot rust te komen te midden van alle omstandigheden, zelfs die welke moeilijk, pijnlijk of verwarrend zijn.
Je kunt elke dinsdagavond om 19.00 uur bij Anneke terecht voor een meditatie avond.

https://simsara.nl/castricum

Anneke Breedveld

Denise  Baljé

Hypnotherapeut

Denise is hypnotherapeut en ondersteund met name (zwangere) vrouwen die zich extreem verantwoordelijk voelen voor hun gezin en hun werk. Zij houden alles in hun leven en hun omgeving graag onder controle en stellen weinig grenzen. Zij voelen zich schuldig, als dit niet goed lukt en schamen zich ervoor om dit toe te moeten geven. Eigen liefde komt voor hen op de laatste plaats, als er nog tijd over is. Vaak ligt de oorzaak hiervan in je verleden en heb je niet geleerd hoe je het anders kan doen. Met een aantal hypnotherapie sessies helpt Denise jou om deze patronen te transformeren, waardoor je meer rust en ruimte ervaart in je leven. Je kunt Denise beter leren kennen op www.liefbegin.nl. Denise werkt op vrijdag in Transformatiehuis Castricum.

Ter kennismaking kun je de hele maand februari 2 sessies afnemen voor slecht 111 euro.

Anneke Breedveld

Anouk 

Orthomoleculair Voedingsadviseur. Hormoon Coach. Hormoon Boost WandelCoach.

Anouk is orthomoleculair voedingsadviseur, Hormoon Coach en Hormoon Boost wandelCoach. Graag leert zij jou, aangepast aan jouw eigen situatie, hoe je goed voor jezelf kan zorgen. Zij kijkt samen met jou hoe jij ervoor kan zorgen dat je weer in balans komt. Ik maak gebruik van een hormonale analyse en ik werk met de healthscan met als doel je sub gezondheid te meten. Ook bloedtesten om je cel gezondheid te meten en bloedtesten voor de vitamine D zijn mogelijk.

Op woensdag middag is Anouk aanwezig in het Transformatiehuis en wandelt zij samen met kleine groepjes een Hormoon Boost wandeling. Een Hormoon Boost Wandeling is een combinatie van wandelen, spierverstevigende en ontspannende oefeningen. Je ervaart welke effecten trainen, ademhaling en ontspanning hebben op de hormoonhuishouding.
Op vrijdagmiddag is Anouk aanwezig in het Transformatiehuis en kun je bij haar een afspraak maken als je tegen hormonale klachten aanloopt.

www.anoukcoacht.nl

Anneke Breedveld

Karlijn Roos-van den Berg

ACT coach en cacao ceremonie begeleider. Gespecialiseerd in rouw.

Karlijn is opgeleid in ACT (Acceptance & Commitment Therapy).
In haar eigen zoektocht naar haar plek op deze wereld ontdekte zij 2 dingen:
1. Dat je via ACT je veerkracht vergroot.
2. Dat cacao verzacht en je hart opent.
In haar werk combineert zij de principes van ACT met de helende werking van cacao. 1:1 tijdens een inspirerende wandeling in de natuur, of ceremonieel in een cirkel.

Het liefst werkt zij met het thema rouw. Wanneer je de dood omarmt leef je pas écht.
Karlijn slaat voor jou graag een brug tussen hoofd en hart. Tussen gedachten en gevoelens. Zij weet als geen ander hoe belangrijk het is om die 2 werelden met elkaar te verbinden.

www.ruimtevoorliefde.nl

Anneke Breedveld

Esther van den Enden

Procesbegeleidster

Onder de naam Echt EigenWijs helpt Esther vrouwen hun eigen weg te ontdekken naar meer plezier en passie in hun leven. Door ruimte en handvatten te bieden zodat je je weer bewust wordt van wat werkelijk belangrijk voor je is, je je eigen geluid kunt (laten) horen. En wat er nodig is om dit meer in je tot leven te brengen. Esther helpt je de beste versie van jezelf te leven. Hierbij combineert ze haar levenservaring met verschillende opleidingen, van basisarts tot psychodynamisch therapeut, van Stembevrijder® tot gecertificeerd Passietest® facilitator en nog veel meer. Esther geeft regelmatig workshops en groepsprogramma’s in het Transformatiehuis.

https://echteigenwijs.nl

Josje Vogelezang

Hypnotherapeut

Actie: maand april en mei eerste 2 sessies voor €111,-

Josje is van nature een optimist, vrolijk en enthousiast dat ze jou gaat helpen. Ze gelooft erin dat jij alles al in je hebt om jouw probleem op te lossen, maar je weet simpelweg alleen nog niet hoe. Ze richt zich graag op jouw angst en paniekaanvallen, geeft een boost aan je zelfacceptatie of helpt je als je vast zit in je leven. Door middel van hypnose zorgt zij ervoor dat jij binnen 3 – 6 sessies weer gelukkiger in het leven kunt staan.

Tel. 06 19 50 69 84

E-mail: info@gokaia.nl

Anneke Breedveld

Sam Borst

Virtual Assistant

Als Virtual Assistant werkt Sam voor ondernemers die beseffen dat je verder komt als je het samen doet.
Ze biedt structurele ondersteuning of kan je helpen bij het maken van een website, e-mailcampagne of online leeromgeving.

Bekijk de website voor de mogelijkheden en meer informatie: https://samva.nl