Selecteer een pagina

Team

Petra Niemeijer

Oprichtster van het Transformatiehuis

Petra werkt als Hypnotherapeut en als Transformatief Coach in het huis. Petra haar kracht is het samenbrengen van mensen. Door te werken in groepsverband creëert zij een krachtig veld waarbinnen verschillende problemen eenvoudig oplossen. Als Transformatief coach begeleid Petra jou op holistische wijze naar de meest authentieke versie van jou. Daarnaast kun je bij Petra terecht om moeiteloos te stoppen met roken en af te vallen met behulp van Hypnotherapie.

www.hypnotherapiecastricum.nl

06 526 88 639

Robbert Paul de Vries

Yoga docent en (NLP) coach en trainer en eigenaar van IK-MAN

Robbert Paul is het aanspreekpunt voor vragen over het Transformatiehuis. Daarnaast geeft hij op de maandagavonden Transformative Yin Yoga les in het huis. Yin Yoga heeft een sterk transformerend karakter. Juist door de manier van les geven van Robbert Paul wordt deze kracht extra versterkt.
Naast Yin lessen faciliteert Robbert Paul samen met Petra Transformatiedagen, Retreats en Workshops en Trainingen voor Mannen.

Robbert Paul is bereikbaar op: 06 518 62 449

Jolanda Bleijendaal

Ademcoach en Access bars facilitator

“Ademen = Leven!”
Jolanda is empathisch, geduldig en liefdevol aanwezig. Deze eigenschappen zet zij moeiteloos in tijdens haar sessies. Op deze manier creëert zij een veilige bedding voor haar behandelingen.
Als ademcoach gebruikt Jolanda onder andere ‘de verbonden ademhaling’ als tool om trauma’s en blokkades te transfromeren en lichaam & geest in balans te brengen.
Een access bars behandeling (energetische hoofdmassage) werkt helend en helpt om spanning uit je hoofd & lijf los te laten.

Jolanda is bereikbaar via: jolanda@adempraktijkcastricum.nl & 06 418 27 788
Website onder constructie.

Richard Verdegaal

Hypnotherapeut en ademcoach

Richard begeleidt jou in het creëren van meer bewustwording en verandering op mentaal, fysiek, emotioneel niveau. Richard leert je op een juist manier om te gaan met stress, angst en pijn. Voor iedereen die de verbinding met zichzelf even kwijt is.

https://riminds.nl

Sandra Klous

Sandra Klous

CranioSacraal Therapeut en Holistisch Fysiotherapeut

Sandra werkt als therapeut met het bindweefsel (de fascie). Ze begeleidt jou op intuÏtieve, zachte en doeltreffende wijze door haar uitnodigende handen in te zetten. Hiermee krijgt jouw lijf de kans aan jou te laten zien wat je nodig hebt om te herstellen; opgeslagen blokkades komen vrij. Je maakt hierbij gebruik van het zelfhelend vermogen van je lichaam en je eigen(wijs)heid. Sandra’s krachtige eigenschap is haar echtheid. Dit stelt haar in staat naar haar gevoel, intuïtie en haar handen te luisteren.

https://www.craniotherapeuten.nl
06 12 61 55 05

Marieke Kuilman

Marieke Kuilman

(Kinder)coach

“Met bewegen en spel, lekker in je vel!”
Marieke helpt kinderen met hun ontwikkeling op cognitief gebied (lezen, spelling, rekenen), motoriek, zelfvertrouwen, gedrag en/of angsten doormiddel van bewegen en spel.

https://www.praktijkgroei-ok.nl

Els Zilver

Els Zilver

Hypnotherapeut, NLP coach en Professional van de Matrixmethode (specialisatie kinderen)

Els helpt jou of jouw kind met haar liefdevolle en geduldige benadering.
Als er bij een klacht geen meetbare afwijkingen worden gevonden, maar slechts symptomen, dan worden deze vaak bestempeld als stress, psychosomatische klachten of afgedaan met de boodschap: “ We kunnen niets vinden.” “Het zit tussen je oren.”
Bij Els kun je met deze klachten terecht.

https://elszilverhypnotherapie.nl

Marieke Kuilman

Jim Boersen

Hypnotherapeut

Jim helpt jou als therapeut het beste uit jezelf te halen. Door zijn kennis en persoonlijke achtergrond in te zetten helpt hij jouw effectief bij het behandelen van onbegrepen lichamelijke klachten (SOLK) en het verbeteren van jouw sportprestaties. Daarnaast kun je bij Jim terecht wanneer je angsten of depressie ervaart om hier middels een (relatief kort) behandeltraject verlichting in te vinden.

https://mentaalmaximaal.nl 

Anneke Breedveld

Anneke Breedveld

Docent vipassana-meditatie

Na haar eigen kennismaking met een meditatiemethode ervaarde Anneke meer helderheid, vriendelijkheid en mededogen ontstaan naar mijzelf en naar anderen. Dit leert zij nu andere door vipassana meditatie. Vipassana meditatie leert je tot rust te komen te midden van alle omstandigheden, zelfs die welke moeilijk, pijnlijk of verwarrend zijn.
Je kunt elke dinsdagavond om 19.00 uur bij Anneke terecht voor een meditatie avond.

https://simsara.nl/castricum

Anneke Breedveld

Daniëlle Braijé-Dekker

Lichaamsgericht Traumacoach

Daniëlle is werkzaam als Lichaamsgericht Traumacoach bij Praktijk Novit Vestra. Zij begeleid je door middel van mindful gewaar zijn, opsporen van lichaamssensaties en hulpbronnen om zo meer ruimte, rust en connectie te vinden met jezelf. Ze is vooral gespecialiseerd in zwangerschapstrauma (bijvoorbeeld bij extreme zwangerschapsmisselijkheid) en bevallingstrauma en geeft daarnaast ook Rebozo massages. De zin “The Body knows before your mind does” is het uitgangspunt van haar begeleiding.

https://www.praktijknovitvestra.nl

Anneke Breedveld

Mira Lute

Access Bars Facilitator

Access Bars is een behandeling die bestaat uit zachte aanraking van 32 punten op het hoofd. Hierdoor gaat de energie weer op de juiste manier stromen. Access Bars helpt je oude ballast los te laten, je hele systeem wordt opgeschoond. Er ontstaat ruimte voor meer rust en ontspanning in hoofd en lijf. Iedere vrijdagochtend kun je bij Mira terecht voor deze waardevolle behandeling.

Mira is bereikbaar op: 0655371024

Anneke Breedveld

Marloes Jobse

Orthomoleculair therapeut

Marloes is Orthomoleculair therapeut. Haar missie is om ervoor te zorgen dat iedereen klachten vrij en met zijn/haar ideale gewicht door het leven kan gaan. Ze helpt jou je lichaam te voeden en te geven wat het echt nodig heeft. Als jij investeert in jouw lijf dan zorgt het ook goed voor jou.
Je kan bij haar terecht voor 1:1 coaching, de Emb bloedtest, online cursussen en groepsprogramma’s.

www.80procentpuur.nl
06-53811557

Anneke Breedveld

Sam Borst

Virtual Assistant

Als Virtual Assistant werkt Sam voor ondernemers die beseffen dat je verder komt als je het samen doet.
Ze biedt structurele ondersteuning of kan je helpen bij het maken van een website, e-mailcampagne of online leeromgeving.

Bekijk de website voor de mogelijkheden en meer informatie: https://samva.nl

“In de overeenkomsten verbinden wij en van de verschillen leren wij.”