Volle maan kristalavond chakrahealing

Volle maan kristalavond chakrahealing

Met de kristallen klankschalen van elk chakra, de energie van de volle maan en prachtige kristallen laten we de kristalijne healing ons omhullen.
De helende klanken worden op en rondom je lichaam gespeeld. Ik zal met mijn handen licht en healing door je lichaam laten gaan. Zachte aanrakingen van helende handen en helende klanken speciaal voor jou.

Helende klanken en hoge frequenties nodigen je bij dit klankconcert uit om mee op een innerlijke reis te gaan, waarbij je kan opladen, verzachten en verstillen. Kom in een staat van diepe ontspanning, waar stress en spanningen kunnen plaats maken voor ruimte en helderheid.
Een moment voor verbinding met jezelf, even niks hoeven en alleen maar ‘zijn’.

Lekker liggend op een zacht matrasje en onder een zachte deken ontvang je de soundhealing van kristallen klankschalen, stemvorkjes en andere meditatieve instrumenten op en om je heen. En daarnaast ontvang je de bijdrage van kristallen en mineralen.

Klankhealing
☀️ Laat je zacht in je lichaam zakken, de stilte in jezelf vinden en gedachten loslaten.
☀️ De trillingen raken je diep in je lichaam aan waardoor je zelfhelend vermogen wordt aangesproken.
☀️Vastgezette energie kan los trillen, in beweging komen en weer gaan stromen.
☀️ Een moment voor jou
Adem, ontspan en ontvang
Ruimte voor liefde en stilte in jezelf.

In de sfeervolle ruimte ligt een zacht matrasje en dekentje voor je klaar. Een moment voor verbinding. Kom je voor een moment met jezelf of gezellig met iemand samen?
Thee na afloop

Welkom!

19:30-21:30
Bijdrage: 35 euro
Aanmelden kan via Marijesamuels@gmail.com