Start Transformatietraject (nog 1 plek beschikbaar)

Start Transformatietraject (nog 1 plek beschikbaar)

Zaterdag 23 december
start traject met een cacaoceremonie inclusief rapé (cacao opent het hart, rapé zorgt voor aarding, en het opruimen van energetische blokkades)
Dit in combinatie met een transformatieprotocol en energetisch werk waarin we met name werken met het activeren van innerlijke kracht en wijsheid

Zaterdag 27 januari:
Micro-hike
Tijdens deze sessie gaan we met een lage dosering truffels (werkzame stof psilocybine) het bos in. Een combinatie van de psilocybine, ademwerk, hypnose zorgt vaak voor diepgaande heling op verschillende lagen.
Belangrijk om te weten is dat we hier werken met een psychedelicum. Weliswaar in een lage dosering, maar het is belangrijk dat je voor jezelf voelt dat het kloppend is om hiermee te werken. Psilocybine gaat niet samen met alcohol, drugs, of anti-depressiva. Voorafgaand sturen we je een intakeformulier voor screening.

Zaterdag 3 februari:
BRTT- sessie
Body Remembers Trauma therapie
Tijdens deze sessie werken we met een combinatie van TRE (het opwekken van trillingen in het lichaam om opgeslagen trauma’s vrij te maken) en ademwerk. Een diepgaande ervaring en helingsproces.

Zaterdag 17 februari
Verbonden ademhaling en afsluiten traject