The field of not knowing – Groepssessie energetische healing

The field of not knowing – Groepssessie energetische healing

Er is een veld van oneindige kracht bechikbaar voor ons. We zijn er niet alleen onderdeel van, we zijn zelfs een onmisbare schakel in het geheel.  In connectie zijn we heel. Met alles wat er is, het licht en het donker.Tijdens een groepssessie maken we bewust contact met dit veld.  We verbinden met elkaar en met onszelf waardoor een krachtige energie ontstaat. Een uitnodiging aan ons systeem om volledig te zijn. Gedragen door het veld, door elkaar en door onszelf. Door deze groepsenergie en de bewuste connectie met elkaar wordt ons systeem uitgenodigd om spanning los te laten en terug te keren naar de oorspronkelijke staat. Een staat van kalmte en helderheid. 

 
Van tevoren is niet te zeggen wat er gaat gebeuren. Dit kan gaan van een begeleide visualisatie tot een diep proceswerk voor iemand in de groep. Doordat hierdoor de groepsenergie transformeert heeft dit effect op een ieder die zich in de groep bevindt. Een transformerende werking in de connectie met elkaar die voorbij de mind opereert. We volgen de energie en we bewegen erin mee. Durf je je eraan over te geven ? 
 
“De groepsenergie was prachtig en super intens. Ik kon voelen hoe dit in mijn lichaam werkte terwijl ik midden in de cirkel zat. Ik heb dit niet eerder zo bewust gevoeld. Mijn lichaam maakte zichzelf schoon van emotionele lading ondersteunt door de groepsenergie.”
Deze samenkomst vindt plaats iedere laatste vrijdag van de maand van 19:00 tot 21:30 (27 oktober, 24 november en 29 december).  
Aanmelden doe je via info@lydiaknoop.com of via Instagram: Lydia_knoop.
Bijdrage € 23,00.