Cacaoceremonie door Inti Wasi

Cacaoceremonie door Inti Wasi

Nu de herfst tot ons is gekomen, is ook de tijd gekomen om langzaam weer inwaarts te gaan naar onze binnen wereld en ons voor te bereiden op de winter. De tijd van bezinning, reflecteren en nieuwe ideeën op doen.
Met deze intentie nodigen wij jullie graag uit voor deze winter Sacred Cacao ceremony, om een reis naar binnen te maken, naar ons hart ❤
En samen onze harten te laten gloeien en verbinden.

Wat is heilige Cacao?
Cacao wordt al eeuwen gebruikt door de Maya’s en Azteken, die de heilige Cacao als medicijn beschouwen. Cacao vindt haar originele oorsprong dan ook in Maya/Azteken-land, nu beter bekend als Mexico, Guatemala, Honduras en Belize. Rouwe cacao is een van de gezondste groente op Moeder Aarde en wordt door de inheemse volkeren die ermee werken dan ook benoemd als Voedsel der Goden.
Cacao heeft talloze voordelen voor het lichaam waaronder oa, het verjongen van cellen, het verlaagt stres, ontstekingsremmend, maakt dopamine aan, heeft de meest hoge waarde aan antioxidanten en zo gaat de lijst eindeloos door. Maar wat Cacao vooral doet is zorgen voor je hart. Het brengt je op een subtiele en zachte manier naar je hart en nodigt je uit zelf je hart te openen.

We zullen tijdens deze ceremonie een reis maken begeleid door verschillende sjamanistische klanken, instrumenten, inheemse liederen en eindigen we feestelijk door onze levensvreugde te vieren met elkaar.
Eet de dag van de ceremonie zelf licht voedsel, liefst 2uur voor de aanvang niet meer eten.

Inti Wasi zal de ceremonie leiden, begeleiden, ondersteunen en faciliteren.
Inloop vanaf 13.45 uur. 14.00 zal de ceremonie beginnen.
De ceremonie zal ongeveer 3,5 uur duren.

Voor aanmelden:
Mail naar info@transfomatiehuiscastricum.nl

De bijdrage en investering in jezelf; € 60
Graag je bijdrage voor de ceremonie overmaken t.a.v
Huis van de Zon
NL46TRIO 0338 4121 31
Omschrijving: Cacao ceremonie Castricum