Het transformatietraject is zo een bijzondere reset geweest voor mij! Het is een cadeau voor iedereen! Ik voel aan alles dat er een enorme shift op komst is en dit alles omdat ik weer dichterbij mijn core ben gekomen.
Na de ademhaling sessie tijdens het traject heb ik bijvoorbeeld geen last meer gehad van mijn darmen. Daarnaast zit ik weer vol ideeën voor de toekomst en mijn manifestaties en visualisaties zijn zo voelbaar!

Volgens mijn human design ga ik vanaf mijn 50e écht shinen…ik wist nooit zo goed wat ik mij daarbij moest voorstellen…en nu…7 maanden voor mijn 50e verjaardag denk ik….waaaaauw….bring it ON!:)

Het gaat dus goed! Heel bewust bezig zijn met mijn droomleven in combinatie met de hypno-sessies en het protocol heeft de boel weer flink in beweging gebracht. Ik voel mij heel goed en durf met veel meer zachtheid in te voelen op ‘minder of niet goed’.
Het transformatiehuis is een plek waar ik naartoe blijf terugkeren. Je bent een heel fijn en puur mens, ik heb mij heel veilig, vertrouwd en welkom gevoeld, ook in groepsvorm:) dank dat je mij de kracht daarvan hebt laten ervaren.