Allereerst bedankt voor deze bijzondere ervaring en de hulp bij de strijd die voor mij eigenlijk al verloren was en ik nu met volle moed weer wil overwinnen.
Het traject was heel fijn ik ging er open minded in en ben verbaasd wat er met mijn lichaam is gebeurd. Mijn lichaam is echt aan het veranderen, dat voelt zo fijn!
Dat je dit als groep doet vind ik heel erg fijn! Je deelt met elkaar hoe jij de dingen aanpakt en hierdoor kan je een ander helpen maar zelf ook geïnspireerd raken door iemand anders. Je ziet hoe iedereen groeit en veranderd maar ook hoe moeilijk de strijd soms is of is geweest en daardoor kan je vertrouwen bij elkaar vinden.
De benadering van Petra is erg fijn ze confronteert je niet met de dingen waar je je onzeker over voelt maar door middel van de sessies zorgt ze dat je een positieve kijk krijgt op die onzekere kanten van jezelf.
Ik zou hypnotherapie zeker aanbevelen! Het is een manier om jezelf meer te ontwikkelen je lichaam beter te leren kennen en gezonder te gebruiken. Het zorgt ook voor rust en regelmaat in je leven.
Graag wil ik weten wanneer de apk sessies ongeveer zijn ik denk dat 9 oktober misschien te snel is maar misschien wel verstandig als die andere weer te lang duren. Ik hoor het wel.

Patty