Traditionele Huni Kuin rapéceremonie door Wiggert Meerman

Traditionele Huni Kuin rapéceremonie door Wiggert Meerman

Rapé (uitgesproken als hapé) is een plantmedicijn afkomstig uit de amazone. Deze krachtige teacher is gemaakt van as dat bestaat uit verschillende planten, bomen en kruiden. Rapé wordt al duizenden jaren gebruikt door de inheemse volkeren in de amazone.

Achter de rapé zit een grootvaderenergie. Deze werkt beschermend en helpt je om meer te verbinden met jezelf. Rapé is een prachtig medicijn dat je helpt om meer te aarden om uit je hoofd meer in je lijf te komen. Daarnaast heeft rapé het vermogen om je systeem een diepe reiniging te geven en kan je ondersteunen om blokkades, verdriet en pijn vrij te krijgen uit je systeem.

De uitwerking van rapé is iedere keer weer anders. Het werkt in op de intentie die je zet voordat je het medicijn inzet. Ook de set, setting, de persoon die het medicijn toedient, jouw staat van zijn en het soort medicijn dat wordt ingezet hebben invloed op de uitwerking.

Hoe ziet een rapé ceremonie eruit?

  • We verwachten jou op de afgesproken tijd in Transformatiehuis Castricum
  • Je maakt kennis met ons en met de andere deelnemers van de groep en delen intenties.
  • Er wordt uitleg gegeven over het toedienen van de rapé.
  • Je neemt plaats op je matrasje en krijgt van ons de rapé toegediend via een tepi. Dit is een pijpje waarmee het medicijn via de neus wordt toegediend. Het medicijn wordt via de tepi in beide neusgaten geblazen en werkt binnen enkele seconden.De uitwerking van het medicijn is iedere keer weer anders. Het kan zich uiten in een gevoel, sensaties in het lichaam, het ontvangen van een visioen, een boodschap, of een diep gevoel van ontspanning. Soms duurt de uitwerking slechts enkele minuten, soms werkt het medicijn op diepere lagen door waardoor je in een diepgaand proces terecht kunt komen wat langere tijd duurt.Na toedienen kan het zijn dat je moet overgeven of naar de wc moet. Dit hoort bij het proces en wordt beschouwd als de zuivering van je systeem. Lichaam en geest worden gezuiverd van datgene wat jou niet meer dient en losgelaten mag worden in dat moment.
  • Tijdens de uitwerking van de rapé word je ondersteunt door muziek (instrumenten) en zang.
  • Tijdens de ceremonie wordt jou 1 tot 3 maal rapé aangeboden.
  • Na de rapé ceremonie is er wat fruit en een kop thee en zullen we ervaringen met elkaar delen.

Aanmelden voor deze ceremonie kan via info@transformatiehuiscastricum

Investering in deze ceremonie bedraagt 125 euro.

*Wiggert Meerman
Wiggert (o.a. bekend van de podcast eindbazen) was, na een gefaalde start-up die gevolgd werd door een burn-out, op zoek naar antwoorden. Die vond hij toen hij een unieke kans kreeg om deel te nemen aan een eeuwenoud ritueel om zijn ziel te reinigen (oftewel, zichzelf mocht her-programmeren van oude bullshit). 40 dagen lang onderging hij een loodzwaar ritueel in de jungle van Brazilië. Daar ontving hij zijn missie: de wereld weer leren wat het is om een puur mens te zijn. Zijn inzichten hiervoor schreef hij in zijn bestseller boek “op zoek naar antwoorden”

Naast spreker, bestsellerauteur, coach en ondernemer werkt Wiggert al langere tijd met het medicijn Rapé. Het medicijn dat wordt toegediend tijdens de ceremonie is door Wiggert gemaakt in de jungle met behulp van een dagenlang ritueel. De ceremonie die wordt gegeven in Transformatiehuis Castricum is een traditionele Huni Kuin ceremonie zoals je deze kunt treffen in de amazone waar het medicijn gemaakt is.

Lees meer over Rapé en de ceremonie op https://wiggertmeerman.nl/sacred-ceremony/