Ceremonie moederplant

Ceremonie moederplant

Tijdens deze diepgaande reis naar binnen werken we met de moederplant.

Waar kan deze reis jou bij ondersteunen:

 • Persoonlijke ontwikkeling, bewustwording
 • Spirituele ervaringen
 • Levensvraagstukken
 • Zelfliefde
 • Heling
 • Onverwerkt verdriet
 • Loslaten van negatieve overtuigingen
 • Fysieke klachten
 • Verwerken van: trauma, depressie, angsten, PTSS
 • Hechtingproblematiek
 • Stress, spanning, burn-out
 • Rouwverwerking
 • Bindingsangst, verlatingsangst

Wat je kunt verwachten van een Ceremonie bij Transformatiehuis Castricum
We starten de ceremonie om 10.00 uur. Bij aankomst staat er een lekker kopje thee voor je klaar. Zodra iedereen aanwezig is volgt er een voorstelronde tussen deelnemers en begeleiders van de Ceremonie. Daarna krijg je uitleg over de inhoud van de ceremonie en wat je ongeveer kunt verwachten. Vervolgens is er volop ruimte om vragen te stellen.

De ceremonie zelf wordt in de sfeervolle ceremonieruimte gehouden. Hier is voor iedere deelnemer een matras aanwezig waarop je comfortabel kunt liggen er zijn fleecedekentjes en kussentjes. Als je het fijn vindt je eigen kussen of deken mee te nemen dan is dat natuurlijk prima. We beginnen met een startceremonie om connectie te maken en bescherming te vragen aan spirit en zetten onze intenties voor de ceremonie.

Gedurende de reis zal muziek jou ondersteunen in jouw reis. Je zult worden meegenomen naar jouw onderbewuste, jouw ‘ware ik’ en dat wat er voor jou belangrijk is op dat moment zal zich manifesteren. De ervaring met de moederplant is zeer individueel. In jouw proces zal je worden bijgestaan door liefdevolle begeleiders. De begeleiders van Transformatiehuis Castricum zijn bekend met spiritueel en energetisch werk. Zij hebben veel ervaring met persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn en met het werken met verschillende plantmedicijnen. Tijdens de ceremonie zullen we de processen met lichaamswerk ondersteunen.

De gemiddelde duur van een ceremonie varieert tussen de 6 en 8 uur.
De ceremonie wordt afgesloten met een slot ceremonie waarbij de spirit van de moederplant wordt bedankt voor dat wat zij in jou heeft gemanifesteerd.
Na afloop delen we met elkaar een fijne maaltijd op basis van Potluck. Dit betekent dat iedereen iets te eten meeneemt zodat we dit met elkaar kunnen delen.
Er is na de ceremonie voldoende ruimte om ervaringen met elkaar te delen.

De effecten van een ceremonie kunnen heel intens zijn, zowel op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. De moederplant kan je soms een zeer confronterende spiegel voor houden. Wij gaan ervan uit dat wanneer je deelneemt aan een ceremonie dat je bereid bent je proces aan te gaan en om in de voorgehouden spiegel te kijken.

Na de ceremonie kun je weken tot zelfs maanden inzichten krijgen. Als het nodig is kun je altijd een coaching afspraak maken voor verdere ondersteuning.
De moederplant is al zo oud als de mensheid en verdient een diep respect. Het is dus allesbehalve een partydrug en niet geschikt voor sensatiezoekers.
Van tevoren ontvang je een antwoordformulier met vragen zodat wij inzicht hebben in je achtergrond en motivatie voor deelname aan de ceremonie.

Met respect, eerbied, dank, en liefde voor de moederplant.

Voor meer informatie over deze ceremonie neem contact op met Thijs of Petra (zie team)